Мощна и комфортна бензинова коса STIHL FS 261

Мощна и комфортна бензинова моторна коса за косене на големи площи


Детайли

Нов продукт

1 399,00 лв

- +

Бърза поръчка с 1 клик

Бърза поръчка с 1 клик

Мощна и комфортна бензинова коса STIHL FS 261

Поръчайте лесно, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним начините за доставка

Loading...
 
Техническо описание

Бензиновата моторна коса STIHL FS 261 може да бъде използвана многостранно при дейности за косене. Благодарение на изключително големия диаметър на косене от 520 мм е много подходяща за косене на големи площи.
Мощният двигател STIHL 2-MIX съчетава висока мощност с икономичен разход. Тази моторна коса STIHL е окомплектована серийно с нож за гъсталак STIHL 300-3, с който можете да отстранявате прецизно гъсталаци, трънливи храсти, а и жилава трева.
Благодарение на ергономичната лостова ръкохватка се подпомага естествено движение при косене. Така можете да извършвате косене и на по-големи площи много ефективно и с минимално усилие. Мултифункционална ръкохватка дава възможност за управляване на двигателя с една ръка. Стоп-бутонът дава възможност за бързо подновяване на работата след прекъсване и без допълнително включване. През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, работните ѝ часове, както и указания за ремонт и поддръжка на Вашата STIHL FS 261. Антивибрационната система STIHL облекчава Вашите мускули и стави.

ного голям диаметър на косене за ефективна работа: моторната коса STIHL FS 261

Бензиновата моторна коса STIHL FS 261 е много подходяща за Вас като професионален потребител, за да извършвате трудни дейности по косене и подравняване при поддръжка на зелени площи, в градинарството и селското стопанство. Благодарение на големия диаметър на косене с нея можете да косите ефективно и да я използвате при отглеждане на млади насаждения.
В зависимост от желанието за употреба STIHL FS 261 може като опция да бъде окомплектована с други режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корда. Големият предпазител при косене Ви предлага подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета. Освен това той предотвратява повреждане на режещия инструмент при съхранение на Вашата STIHL FS 261 на земята или на стената.
Техн. данниСтойност
Стандартен режещ инструментНож за косене на гъсталак 300-3
Работен обем см³41,6
Мощност kW/к.с.2/2,7
Тегло кг 1)7,6
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2)100
Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2)99
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 3)4,8/6,1
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 3)5/5,9
Обща дължина м 4)1,80
Диаметър на косене мм520
Вместимост на резервоара л0,75
CO2 g/kWh840

Напишете отзив

Мощна и комфортна бензинова коса STIHL FS 261

Мощна и комфортна бензинова моторна коса за косене на големи площи


Напишете отзив

9 други продукта от същата категория

Няма продукти

To be determined доставка
0,00 лв общо

Към завършване на поръчка