Бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM

За храсталаци и гъста трева: професионалният храсторез STIHL FS 411 C-EM с голям диаметър на косене

Работен обем см³41,6
Мощност kW/к.с.2/2,7
Тегло кг 1)8,7


Детайли

Нов продукт

1 979,00 лв

- +

Бърза поръчка с 1 клик

Бърза поръчка с 1 клик

Бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM

Поръчайте лесно, а ние ще се свържем с Вас, за да уточним начините за доставка

Loading...
 
Техническо описание

С мощния и здрав бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM с много голям диаметър на косене от 520 мм напредвате много бързо с работата. Мощният и икономичен двигател 2-MIX на STIHL се грижи за достатъчно мощност при продължително косене на големи площи, при отстраняване на избуяли растения и поддръжка на млади дървесни насаждения.
Антивибрационната система на STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, като намалява вибрациите по време на работа. За комфортна работа с бензиновата Ви моторна коса принос има и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене. За улесняване на стартирането STIHL FS 411 C-EM е оборудван с устройството STIHL ErgoStart. Оптимална мощност на двигателя при константни максимални обороти се осигурява от STIHL M-Tronic 3.0 .
И мултифункционалната ръкохватка, управлявана с една ръка, улеснява Вашата работа, тъй като така цялото управление на двигателя е възможно да се извършва с едната ръка. Стоп бутонът се грижи за това, да можете бързо и без превключване да подновите работата си след прекъсване. През букса за диагностика Вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонта и поддръжката на уреда Ви.
Можете да окомплектовате бензиновата моторна коса STIHL FS 411 C-EM с различни режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корди и по този начин да адаптирате уреда оптимално към дадената задача. Храсторезът FS 411 C-EM е окомплектован серийно с тристранния нож 300-3 на STIHL. Големият предпазител зпроа косене Ви предлага защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

С бензиновия храсторез STIHL FS 411 C-EM професионалистите при поддръжка на ландшафт, в селското стопанство и комуналния сектор могат да прореждат и отстраняват ефективно и жилава, сплъстена трева и гъсталаци. Антивибрационната система на STIHL облекчава мускулите и ставите Ви, тъй като намалява вибрациите при работа. За комфортна работа с бензиновата Ви моторна коса принос има и ергономичната лостова ръкохватка, която подпомага естественото движение при косене с моторна коса. Можете за използвате ефективно STIHL FS 411 C-EM и при отстраняване на избуяли диви растения и отглеждане на млади дървесни насаждения. Включеният в серийната окомплектовка универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL Ви помага за работа с минимално усилие.

Техн. данниСтойност
Работен обем см³41,6
Мощност kW/к.с.2/2,7
Тегло кг 1)8,7
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2)100
Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2)99
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 3)1,9/2,3
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 3)2,6/2,4
Обща дължина м 4)1,79
Диаметър на косене мм520
Стандартен режещ инструментНож за гъсталак 300-3
Вместимост на резервоара л0,75
CO2 g/kWh840

Напишете отзив

Бензинов храсторез STIHL FS 411 C-EM

За храсталаци и гъста трева: професионалният храсторез STIHL FS 411 C-EM с голям диаметър на косене

Работен обем см³41,6
Мощност kW/к.с.2/2,7
Тегло кг 1)8,7


Напишете отзив

9 други продукта от същата категория

Няма продукти

To be determined доставка
0,00 лв общо

Към завършване на поръчка