Бензинов храсторез STIHL FS 491 C-EM

Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта

Мощен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба. С 4-точкова антивибрационна система STIHL, STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка

Детайли

Нов продукт

2 199,00 лв

- +

 
Техническо описание

Мощен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба при поддръжка на ландшафт. С 4-точкова антивибрационна система STIHL, устройство STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка с регулиране без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic, опростен процес на стартиране, стоп-бутон, с универсален презрамен колан ADVANCE. Висока производителност при косене благодарение на големия диаметър на косене. Ниско ниво на вибрации. Много здрав. Много удобно стартиране и изгодни експлоатационни разходи. Много подходящ за косене на големи площи.

Техн. данни

Техн. данниСтойност
Работен обем см³51,6
Мощност kW/к.с.2,4/3,3
Тегло кг 1)9,3
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент dB(A) 2)102
Ниво на звуково налягане с метален инструмент dB(A) 2)101
Ниво на вибрации ляво/дясно, пластмасов инструмент м/сек² 3)3,2/2,8
Ниво на вибрации ляво/дясно, метален инструмент м/сек² 3)3,4/2,8
Обща дължина м 4)1,80
Диаметър на косене мм520
Стандартен режещ инструментНож за гъсталак 300-3
Вместимост на резервоара л0,99
CO2 g/kWh860

Серийно оборудване

 • STIHL M-TRONIC Zoom
  STIHL M-TRONIC

  НАДЕЖДНА РАБОТА С МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ. С STIHL M-Tronic разполагате още от стартирането с максималната мощност на работния си уред. Напълно електронното управление на двигателя регулира във всяко работно състояние момента на запалване и дозирането на горивото като отчита външните условия като температура на въздуха, надморска височина и качество на горивото. (подобно на снимката)

  Допълнителна информация

 • Ергономична лостова ръкохватка Zoom
  Ергономична лостова ръкохватка

  КОСЕНЕ НА ГОЛЕМИ ПЛОЩИ С МИНИМАЛНО УСИЛИЕ. Благодарение на ергономичната лостова ръкохватка косите големи площи бързо и с минимално усилие, тъй като тя дава възможност за естествено движение на косата. Лостовата ръкохватка се регулира и фиксира лесно.

 • Регулиране на ръкохватката без инструмент Zoom
  Регулиране на ръкохватката без инструмент

  Ергономичната лостова ръкохватка може да се регулира без инструмент индивидуално спрямо съответния оператор.

 • Подобрена антивибрационна система
  Подобрена антивибрационна система

  Оптимизираната антивибрационна система с новоразработени гумени тампони осигурява ниско ниво на вибрации.

 • Голям диаметър на косене Zoom
  Голям диаметър на косене

  С диаметър от 560 мм FS 561 предлага най-големият диаметър на косене в своя клас, което осигурява бързо напредване с работата.

 • STIHL ErgoStart (FT) Zoom
  STIHL ErgoStart (FT)

  СТАРТИРАНЕ С МИНИМАЛНО УСИЛИЕ. Благодарение на устройството STIHL ErgoStarts стартирате моторните си уреди с минимално усилие. Достатъчно е спокойно и равномерно издърпване на стартерното въже. Необходимата скорост за издърпване на стартерното въже е значително намалена, двигателят стартира бързо и надеждно и при бавното му издърпване. Допълнителна пружина между коляновия вал и ролката на стартерното въже осигурява това улеснение.

  Допълнителна информация

 • Двигател 2-MIX на STIHL Zoom
  Двигател 2-MIX на STIHL

  МНОГО ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ. С двигателя 2-MIX на STIHL намалявате отделянето на вредни емисии, както и разхода на гориво, а по този начин и експлоатационните разходи на уреда. Този двутактов двигател е конструиран така, че да изисква минимална поддръжка и използва горивото ефективно и при висока мощност. Зарежда се със смес от бензин и масло. Двигателят 2-MIX на STIHL изпълнява строгите норми за вредни емисии в отпадните газове при моторни уреди EU V.

  Допълнителна информация

 • Мултифункционална ръкохватка Zoom
  Мултифункционална ръкохватка

  УДОБНО УПРАВЛЕНИЕ. Благодарение на управляваната с една ръка мултифункционална ръкохватка управлявате уреда си лесно и надеждно с една ръка. Тъй като всички важни елементи за управление са интегрирани в нея, ръкохватката е удобна и за десняци и за левичари.

Напишете отзив

Бензинов храсторез STIHL FS 491 C-EM

Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта

Мощен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба. С 4-точкова антивибрационна система STIHL, STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка

Напишете отзив

9 други продукта от същата категория

Няма продукти

To be determined доставка
0,00 лв общо

Към завършване на поръчка